Servind

Alfa Romeo: 110 let úchvatné historie

Alfa Romeo: 110 let úchvatné historie

24. června si Alfa Romeo připomene 110. výročí svého založení. V rámci oslav překvapí své příznivce novým logem a řadou aktivit a oslav. Značka se rovněž chystá publikovat více či méně známé příběhy a souvislosti týkající se Alfy Romeo, ať už z automobilového světa nebo mimo něj, a to ve formě kuriozit, anekdot či fakt vztahujících se k historickému a sociálnímu vývoji Itálie.

Nové logo 110 Alfa Romeo

Pro 110. výročí připravilo stylistické centrum Alfy Romeo nové logo „110 Alfa Romeo“, které demonstruje silné stránky značky a dokonale zdůrazňuje její pouto mezi minulostí a budoucností.

Centrem oslav bude Museo Storico Alfa Romeo v Arese

24. června proběhne v historickém muzeu Alfy Romeo oslava za účasti klubů i fanoušků značky. Nicméně jak před tímto, tak i po tomto datu budou mít fanoušci celou řadu dalších příležitostí, jak oslavit výročí Alfy Romeo a připomenout si její slavnou historii, která i dnes inspiruje tvůrce a ovlivňuje budoucnost.

Vášeň Alfy Romeo na hlavních motoristických festivalech

Alfa Romeo byla vždy v centru dění nejvýznamnějších automobilových nebo sportovních akcí. V rámci 110. výročí se Alfa Romeo představí od 13. do 16. května na trati Brescia-Řím-Brescia v závodě Freccia Rossa (neboli závodě červených šipek), jak je Mille Miglia také nazývaný, kde rovněž proběhnout nezapomenutelné oslavy.

Překvapení bude čekat také na návštěvníky a všechny příznivce čtyř kol festivalu rychlosti v Goodwoodu, který proběhne od 9. do 12. července. Čestným hostem této velkolepé akce bude samozřejmě Alfa Romeo, která se dočká pocty mimo jiné i během legendární jízdy do vrchu Hillclimb.

Tyto a mnoho dalších akcí během celého letošního roku dále upevní legendární postavení značky Alfa Romeo v srdcích nadšených motoristů, zvláště těch, kteří se rozhodnou nejen usednout za volant těchto mechanických stvoření, ale také si dokonale užít potěšení z jízdy a uspokojit svou vášeň.

Datum zveřejnění

19.2.2020

Zdroj informací

ALFA ROMEO FIAT CHRYSLER AUTOMOBILES ČR s.r.o.

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2659 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál