Servind

Čtvrtý ročník setkání vozů značek Rolls-Royce a Bentley

Čtvrtý ročník setkání vozů značek Rolls-Royce a Bentley

Rolls-Royce & Bentley Club ČR pořádá již čtvrtý ročník srazu vozů značek Rolls-Royce & Bentley v České republice. Vozy se do nádherného prostředí Starého Špejcharu v Praze Dubči sjedou v sobotu 13. května 2017.

V Panské zahradě bude možné kromě srazu vozů těchto aristokratických značek v rámci doprovodného programu obdivovat také ostatní klasické vozy a veterány všech značek a historické motocykly. Zajímavost srazu bude nejdelší Rolls-Royce na světě! Každoročně přijíždí několik desítek vozů ostatních značek, je tedy možné si prohlédnout další legendární vozy jako Jaguar E-Type, Lotus Esprit, Ford Mustang nebo české Škoda, Aero a Praga.

Dále bude připravena výstava nejmodernějších supersportovních vozů Ferrari, Maserati, Porsche, Lotus, Mercedes a podobně.
Pro letošní rok bude připravena výstava vozidel BMW se zaměřením na řadu M a výstava moderních i historických vozů Mini Cooper.

Bude také připravena lehká off-road trať, kde budou v průběhu akce jezdit vozy SUV značek Ford, Land Rover a k vidění bude i horká novinka Škoda Kodiaq.
Návštěvníky také bude v průběhu akce vozit po okolí historický autobus Škoda 706 RTO.

Pro návštěvníky bude připraven i další doprovodný program. Chybět nebude hlasování o nejhezčí vozy Rolls-Royce a Bentley, akční show - Slackshow a seskok parašutistů s anglickou vlajkou. Po celý den bude k poslechu hrát kapela THE VILLAINS a pro děti bude připraven skákací hrad a další rozsáhlý program. Chybět nebude ani bohaté občerstvení, například nabídka skvělé kávy a míchaných nápojů.

Dále je připravena VIP zóna pro majitele vozů Rolls Royce a Bentley, partnery klubu a pozvané hosty.

 

 

Termín a místo konání

13. května 2017 (sobota)
Přírodní park Dubečské Panské zahrady, ul. U Dubečské Tvrze

Vstupné

100,- kč bežné vstupné
Děti do 15ti let zdarma
Vjezd a občerstvení pro vozy Rolls-Royce, Bentley a historické vozy zdarma

Pořadatel

RR & BC ČR
Martin Kot
Tel.: +420 602 680 051
Email: info@rollsroyceclub.cz
Web: www.rollsroyceclub.cz

Souvusející informace

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2097 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál