Servind

Sdílení textilu MEWA

Pronájem oblečení pro řemeslníky: čisté, nové a cenově výhodné

Sdílení textilu MEWA

Každý, kdo se pohybuje v odvětví řemesel, potřebuje pracovní oblečení přesně šité na míru danému prostředí. První otázka, která často vyvstává, je „pronajmout nebo koupit“? Nákup se zdá jako jednodušší a rychlejší řešení. Zapomíná se však na následnou logistiku: kdo špinavé oblečení vypere? Kdo se postará o opravu poškozených kalhot nebo bundy? A co se stane, když se bude muset přiobjednat oblečení pro nové zaměstnance? To vše může zařídit profesionální poskytovatel textilních služeb.

Zapůjčení oblečení s kompletním servisem

Extrémně odolné, flexibilní pracovní oděvy, které dlouhodobě odolávají náročným pracovním výzvám za každého počasí. Přesně na to se MEWA specializuje. Navíc v udržitelném, opakovaně použitelném systému. Jako jednička na evropském trhu společnost poskytuje i podporu při výběru vhodného oblečení. Zákazníci si mohou být jistí zohledněním platných norem a požadavků na ochranu pro příslušná odvětví. Součástí balíčku je pořízení, skladování a péče, ale také úpravy velikosti, dodatečné nákupy a opravy. Na rozdíl od varianty „udělej si sám“ jsou vzniklé náklady od začátku plánovatelné a transparentní díky servisní smlouvě. Co je také důležité: komplexně certifikovaní poskytovatelé služeb, jako je MEWA, zajistí zákazníkům nejen hygienicky dokonalé oblečení, ale také to, aby péče o jejich oděvy byla maximálně energeticky úsporná a šetrná k životnímu prostředí.

Různé kolekce pro různé požadavky

Pracovní oblečení pro stavebnictví musí být především odolné, a to i vůči povětrnostním vlivům. Elastické, prodyšné tkaniny a ergonomické střihy zajišťují maximální volnost pohybu s optimálním pohodlím při nošení. V závislosti na oblasti využití a požadavcích je na výběr velké množství variant. Vyplatí se proto sortiment důkladně prozkoumat. Například MEWA má čtyři kolekce určené speciálně pro řemeslné podniky v oblasti stavebnictví. Pro práci venku i uvnitř.

„MEWA Move“, „MEWA Dynamic Construct“, „MEWA Outdoor“ a „MEWA Peak“ se liší v mnoha ohledech. Mimo jiné typem a rozmístěním pružných nebo vyztužených ploch, vybavením kapsami, poutky, ale také vhodností pro venkovní použití. „MEWA Peak“ je pracovní oblečení, které si lze pronajmout s veškerým servisem. Kombinuje ekologii a komfort při nošení. Spojuje vlastnosti sportovního oblečení regulující tělesnou teplotu s textiliemi šetrnými k životnímu prostředí. Použitý polyester se skládá ze 75 % z recyklovaných PET lahví, což je důležité pro společnosti, které podporují udržitelnost.

.              

MEWA Dynamic Construct kombinuje maximální volnost pohybu a vysoký komfort při nošení.

 

MEWA Outdoor: Udrží vás v teple, když je chladno, mokro a je prodyšná

 

Díky svému funkčnímu pohodlnému stylu nebrání kolekce MEWA Move žádnému pohybu.

 MEWA Textil-Management

Společnost MEWA byla založena roku 1908. V současnosti se jedná o přední firmu působící v oblasti textilního managementu. Se svými 45 pobočkami zásobuje podniky po celé Evropě pracovním a ochranným oblečením, čisticími utěrkami pro průmyslové využití, rohožemi, ale také kompletním systémem služeb pro čištění součástek. To vše včetně údržby, servisu, skladování a logistiky. Výrobky pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci je možné objednat v katalogu pod značkou „World Wide Work by MEWA“. O přibližně 190 000 živnostníků, řemeslníků a zákazníků z oblasti průmyslu, obchodu nebo gastronomie se stará zhruba 5700 zaměstnanců. Roku 2020 dosáhla skupina MEWA obratu 745 milionů eur a stala se tak lídrem v oblasti textilního managementu. Společnost získala řadu ocenění za svůj závazek k udržitelnosti, zodpovědné chování a řízení značky.

Datum zveřejnění

14.2.2022

Autor

MEWA

(Foto: MEWA)

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.242 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál