Servind

Oldtimer v roce 2017

Oldtimer v roce 2017

Vážení čtenáří,

s rokem 2017 chceme začít opět vydávat časopis, který dosáhnul věku 25 let. Rok 2016 byl pro magazín Oldtimer velmi náročný a z důvodů mnoha okolností došlo k výpadku ve vydávání magazínu ve druhé polovině roku 2016. Vše bylo způsobeno nemalými finančními, technickými a v některých případech i personálními komplikacemi a změnami, které v některých případech nebyly způsobeny vinou vydavatele.

Nicméně nebylo to jednoduché pro samotný magazín, redakci i naše partnery, klienty a  předplatitele. Někteří z Vás byli oprávněně nahněvaní. Současně si velmi vážíme podpory mnohých z Vás. To nás utvrdilo v tom, že tento projekt má smysl.

 

Magazín Oldtimer se znovu staví na nohy i díky mnohým z Vás!

Za poslední půl rok tak došlo k výrazným změnám, zejména organizačním, technickým a také personálním. Jsme velmi rádi, že se postupně daří vše dávat do pořádku a stavět magazín na nových základech. I díky velké pomoci dobrovolníků, kteří bez jakéhokoliv nároku na honorář, pomáhájí v nastartování magazínu Oldtimer.

 

Plán vydání na rok 2017

V roce 2017 plánujeme 6 vydání magazínu Oldtimer, bude to tedy dvouměsíčník. Orientační plán vydání pro rok 2017 je tak následující:

  • únor-březen, duben-květen, červen-červenec, srpen-září, říjen-listopad a prosinec-leden
  • on-line na webu www.oldtimermagazin.cz k dispozici ihned po vydání
  • v tištěné podobě v následujících cca 14 dnech od vydání (dle tiskárny)

Cena za jedno vydání magazínu Oldtimer zůstává stejná i pro rok 2017.

 

Omluva, bonus nebo možnost vrácení předplatného

Ještě jednou omlouváme našim čtenářům, kteří si již objednali předplatné. Pokud se rozhodnete dát magazínu Oldtimer šanci, získáte od vydavatele bonus jako malou omluvu za způsobené komplikace. Samozřejmě obdržíte příslušný počet čísel, které jste již uhradili.

Pokud máte ovšem zájem o vrácení poměrného předplatného, neváhejte nás kontaktovat na oldtimer@ibsmotor.press. Vystavíme Vám dobropis a zbytek finančních prostředků vrátíme na Váš účet. Zároveň budeme v průběhu měsíce února kontaktovat všechny stávající předplatitele.

 

Na závěr mi dovolte, popřát Vám příjemný vstup do nového roku 2017. Věříme, že zachováte magazínu Oldtimer přízeň i nadále

 
 

Milan J. Sikora a tým magazínu Oldtimer

 

Výběr jazyka

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2931 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál