Servind

Originální díly na americké vozy od společnosti Auto Kelly

Originální díly na americké vozy od společnosti Auto Kelly

Dostupnost náhradních dílů na americké vozy nebyla v České republice nikdy snazší. Společnost Auto Kelly zařazuje do svého sortimentu originální díly na americké vozy.

Je to skvělá zpráva pro majitele amerických vozů. Potěší vlastníky jak současných, tak historických modelů. Společnost Auto Kelly rozšiřuje nabídku o originální díly právě na americké automobily. Sortiment dílů je přitom opravdu široký. Zákazníci si mohou vybírat od podvozkových dílů přes motorové, v nabídce jsou také kompletní převodovky a celé motory.

Součástí sortimentu jsou i sportovní díly z kategorie Chevrolet Performance. Zájemci si tak mohou své Camaro upravit podle vlastních představ, ať už se jedná o laděný výfuk či sání, nebo změnit svou Corvette pro závodní účely.

Dále není problém objednat originální díly například pro automobily značek Cadilac, Pontiac, GMC nebo Hummer. Potěší také doba dodání, která je opravdu bezkonkurenční. Na nové díly budou u svých majitelů za pouhé tři až čtyři dny.

Originální díly na americké automobily si zákazníci mohou objednat v síti více než osmdesáti prodejen a dvou set osmdesáti smluvních servisů značky Auto Kelly. Dostupnost těchto dílů tak nikdy nebyla snazší.

Datum zveřejnění

29.5.2017

Zdroj informací

Auto Kelly

Výběr jazyka

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2437 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál