Servind

Standox kalendář 2019: nástěnný kalendář s příběhem

Standox kalendář 2019: nástěnný kalendář s příběhem

Pro mnoho majitelů automobilů je jejich vozidlo více než jen dopravní prostředek. Vyjadřuje jejich osobnost a životní styl. Tato emoce je základním kamenem nového kalendáře Standox, nazvaného Cars & Characters. Fotograf obratně zachycuje nejenom samotné vozy, ale zároveň i charakter jejich řidičů.

Fotografické studio Van der Vaart z Nizozemí se již 35 let specializuje na svět automobilů. Mercedes, BMW, Hyundai, Renault, Tesla nebo Volvo, sotva existuje nějaký automobilový výrobce, pro kterého by nefotili. Nový kalendář Standox - Cars & Characters - ukazuje každé auto, pro své majitele, kteří k němu mají zvláštní vztah, v typické situaci. Emotivní kompozice snímků ukazují majitelovu hrdost a vášeň pro své vozy a rovněž trochu poodhalují i osobu, která je řídí.

„Pracuj tvrdě. Zůstaň silný.“, to je motto vášnivého farmáře, představujícího leden. Není tedy překvapením, že Mercedes W123 je jeho pýchou a radostí. Tato úžasná klasika je dodnes nedoceněná.

Vyobrazení července nás nenechá na pochybách, že La Vita e Bella, aneb že „Život je krásný“. Životní styl majitele, který se vyznačuje italskou elegancí, se dokonale odráží na obrázku. V idylické kulise cesty po pobřeží moře si řidič užívá výhod šarmantní Alfy Romeo 4C a společně vytváří dokonalou harmonii.

Dvě opravdové síly ukazují fascinaci americkým stylem života v říjnu. Zděná budova, ozdobená graffiti, v typické newyorské ulici je kulisou pro majitele, oblečeného do černé barvy, těžkých motorkářských bot a s tetovanými rameny, a jeho Ford Model B z roku 1932, který byl přestaven na Hot Rod. Jeho životní motto „Život je krásná jízda“ je míněno doslovně a obrazně.

Již více než 30 let připravuje Standox ve spolupráci s renomovanými fotografy originální nástěnné kalendáře. Nejsou komerčně dostupné, ale směřují výhradně k zákazníkům a přátelům značky prémiových lakovacích materiálů Standox z německého Wuppertalu. Některé z motivů, jako třeba Hot Rod, mohou být staženy jako pozadí monitoru na www.standox.com/characters.

Datum zveřejnění

17.1.2019

Zdroj informací

SERVIND s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.318 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál