Servind

#BornAndré: Citroën hledá dítě "André"

#BornAndré: Citroën hledá dítě

V den 100. výročí založení značky vyhlašuje Citroën na počest svého zakladatele André Citroëna akci #BornAndré.

Pro značku je lidský faktor nesmírně důležitý, což potvrzuje i její podpis „Inspired by you“. A když je „Inspired by you“, nebude si přece dávat dárek sama sobě?

Takže pokud dostane dítě narozené 4. června 2019 jméno André(e), dostane od Citroënu výjimečný dárek: vůz C3 Origins ve sběratelské edici, která byla uvedena na trh při příležitosti právě 100. výročí.

Citroën vyzývá své příznivce, aby mu pomohli najít dítě André(e)! Celou výzvu lze nalézt na: https://youtu.be/no8kXIyUIOc

Citroën se jako značka „Inspired by you “ rozhodl, že by mohl dát dárek sám sobě, nebo spíše dítěti jménem André(e), které se narodí 4. června 2019, a v tento oficiální den 100. výročí vyhlašuje akci „# BornAndré“ jako poctu svému zakladateli André Citroënovi.

Operace #BornAndré je velmi jednoduchá: jestliže bude dítě narozené 4. června 2019 pojmenováno André(e), Citroën mu dá jedinečný dárek: vůz C3 Origins - ve sběratelské edici, která byla uvedena na trh při příležitosti 100. výročí.

V roce 2017 se však ve Francii narodilo 747 779 dětí, z toho 4 810 dostalo jméno Emma, ​​4 179 Jules a ... 104 André. Na každý den tak připadá poměr 0,3 narozených dětí André! Citroën proto vyzývá své příznivce, aby mu pomohli najít dítě André(e) narozené 4. června 2019 nebo v následujících dnech. A pokud jich bude několik, určí se výherce losováním.

Akce byla spuštěna ve 3 zemích, ve Francii půjde o děti pojmenované André a Andrée, v Itálii André a Andrea a ve Velké Británii André, Andrew a jejich odvozeniny. Chcete-li se zúčastnit, navštivte instagramové a facebookové účty Citroën, podejte si přihlášku nebo pomozte s hledáním. Tři země, tři děti André(e) na tři auta na klíč!

Datum zveřejnění

9.6.2019

Zdroj informací

Citroën

Výběr jazyka

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2359 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál