Servind

Krkonoše Amerikou 2019 přilákaly auta, diváky i kulturu

Krkonoše Amerikou 2019 přilákaly auta, diváky i kulturu

Již počtvrté si nadšenci amerických křižníků dali dostaveníčko jménem Krkonoše Amerikou ve Vrchlabí, které po dva dny svým kulturním programem bavilo diváky v Holiday Park Liščí farma v blízkosti Vrchlabí, známém to městě především místní automobilkou.

Během dopoledne na náměstí ve Vrchlabí viděli diváci nablýskané skvosty s americkým rodokmenem a další vozy pak zahlédli v zámeckém parku za doprovodu slovenské skupiny Mr.56.

Po vyhlášení vítězů jednotlivých kategorií se někteří účastníci vydali na spanilou jízdu, pro dívenku Verunku, které byla věnovaná sbírka a částka by ji měla pomoci v nemoci. Trasa lemovala okolí Vrchlabí a přes Herlíkovice mířila auta do známého lyžařského centra Špindlerův Mlýn. Tam místní diváci ocenili Sexy Car Wash, tedy mytí aut v dámské společnosti.

Jak v pátek kulturní program na Liščí farmě začal koncertem Ondřeje Rumla a skupiny Grádo Rock, tak v sobotní večer také skončil. V sobotu se v Holiday Park Liščí farma představili slovenští Mr.56, finalistka Superstar Eliška Rusková, Věra Martinová, vystoupili kulturisté a úspěšně večer ukončil Grádo Rock a sponzory věnovaný ohňostroj. Více jak stovka exponátů potěšila oko návštěvníků a celý organizační tým Krkonoše Amerikou děkuje především sponzorům akce, kteří přispěli k jeho průběhu a pro diváky zajistili i tentokrát vstup zdarma.

Datum zveřejnění

8.8.2019

Autor

Vláďa Rožánek

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2676 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál