Servind

Služby a oblečení na míru pro každého

Servis i oblečení přizpůsobené všem potřebám zákazníků

Služby a oblečení na míru pro každého

Nad areálem Autosalonu Klokočka v pražských Řepích se vznášejí letadla z nedalekého letiště v Ruzyni. Za prosklenými dveřmi showroomu už ale začíná svět jiných strojů. Procházíme kolem naleštěných aut a před vstupem do dílny nás vítá David Wait, dlouholetý vedoucí servisních služeb značek Audi a Volkswagen. Jeho tým se při každodenní práci může spolehnout na čisticí utěrky a oblečení z CI kolekce Mewa.

Opětovné využití výhod

U jednoho z vozů se sklání automechanička Vanessa Hrdinová v tmavě šedých kalhotách s laclem. Kontroluje hladinu oleje a otírá měrku o čisticí utěrky Mewatex s červeným pruhem. „S čisticími utěrkami se mi pracuje moc dobře. Největší výhoda je, že jsou hned po ruce. Nemusím shánět nějaké hadříky nebo papírové utěrky, které jsou dost nepraktické. Jak po stránce savosti, tak i množství,“ říká. Čisticí utěrky Mewa jsou v dílně vidět skoro všude. „Někdy je spotřeba větší, ale díky vlastnostem čisticích utěrek a jejich savosti se dají použít několikrát. Když utěrku položíte do rozlitého oleje, už ji pak samozřejmě nevyužijete, na jinou práci ale poslouží třeba čtyřikrát,“ říká David Wait.

Pohodlí na prvním místě

Nelze si nevšimnout, že všichni v dílně nosí stejné oblečení. Jedná se o kolekci Mewa CI – to znamená, že je oblečení opatřeno individuálními nápisy nebo logy pro profesionální vzhled. Patří sem kalhoty s laclem, bundy a kombinézy. CI kolekce je univerzální a skvěle padne i ženám. „Kalhoty s laclem mají boční kapsy, které jsou ideální třeba na nářadí. Hodně využívám i horní kapsu, kam si dávám propisky nebo papírky na poznámky. V oblečení trávím celou pracovní dobu a je velice pohodlné,“ oceňuje Vanessa Hrdinová.

Řešení bez zbytečných komplikací

Se servisním systémem oblečení Mewa je spokojený také David Wait. Pro firmu je pronájem oblečení jednodušší než pořizování vlastního. Po dohodě je možné cokoliv změnit a upravit. U bundy a kalhot lze velikosti kombinovat. V případě vrchní části oblečení se dá volit mezi variantou s dlouhým rukávem nebo vestou. „Před naší spoluprací s Mewou zaměstnanci dostávali oblečení přidělené na rok. Když jim vydrželo i déle, mohli si ho svépomocí upravit. Takže si jeden z automechaniků, poté co jsme přešli na oblečení Mewa, ustřihnul v létě u kombinézy rukávy, jak byl dřív zvyklý. Když se mu oblečení z Mewa vrátilo zpátky, divil se, že jsou rukávy opět na svém místě,“ vzpomíná na úsměvné začátky David Wait.

Jako v obleku od krejčího

Jednou za čtrnáct dní přijede do dílen servisní řidič z Mewa, aby vyzvedl špinavé kalhoty a bundy na odvoz do prádelny. Zároveň přiveze modré pytle na prádlo, které si pracovníci vezmou do šaten a rozdělí si čisté oblečení označené svými jmény. Zatímco zepředu vidíme na laclu kalhot vyšitá loga automobilek, na zadní straně se skrývá i čárový kód, podle kterého se pozná, komu oděvy patří.

Spolupráce Autosalonu Klokočka s MEWA začala čisticími utěrkami. Vzhledem k tomu, že se osvědčila, přišlo na řadu krátce poté i pracovní oblečení. „Když přijeli zástupci ze společnosti MEWA, kompletně zaměstnankyně a zaměstnance změřili, jako kdyby si nechali v salonu šít oblek. Podle toho přišlo oblečení, které padlo na míru přesně tak, jak má,“ říká David Wait. Vše tak skvěle funguje dodnes. A nikdo už si stříhat rukávy u kombinézy nemusí.

 

Datum zveřejnění

24.11.2023

Zdroj informací

MEWA

Foto: MEWA

Fotogalerie

Výběr jazyka

Oldtimer Messe Tulln 2024

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2805 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál