Servind

BRNO REVIVAL Mezi pavilony

BRNO REVIVAL Mezi pavilony

Brno Revival Mezi pavilony je společenský sportovní podnik, který představí ušlechtilou krásu sportovních a závodních vozidel v pohybu. Na trati Brněnského výstaviště, na níž se závodilo naposledy před padesáti lety, se představí automobily i motocykly od předválečných až do poloviny osmdesátých let. Revival je koncipován podobně jako obdobné akce ve světě – krátké jízdy velmi různorodých kategorií vozidel a hlavně divácky přístupné depo plné unikátní techniky. Svátek pro milovníky automobilů a motocyklů. Součástí akce je rovněž výstava současných sportovních a závodních vozů či mototocyklů, nabídka řemesel a služeb a to v pavilonu A a přilehlých volných plochách.

Informace pro návštěvníky

Revival se pojede po původní dráze, které se slangově říkalo rohlík.

Vstup do areálu bude hlavní branou nebo přes pavilon E. Na volné ploše A bude postaveno depo a v pavilonu A proběhne výstava sportovních vozidel. Na start se postaví devět kategorií automobilů a sedm kategorií motocyklů.

Pro majitele historických vozidel do roku výroby 1986 bude připraveno parkování vedle pavilonu C zdarma – vjezd bránou č. 4 (vstupenka je však potřeba zakoupit)

Informace pro účastníky

Pojedou se krátké jízdy (cca 12 minut) na uzavřené trati. Celá akce je koncipována jako podobné akce v zahraničí (ASI Moto Varano, Revival Montlhéry, Coupes Moto Légende Dijon). Nebude se měřit čas a nebudou se vyhlašovat vítězové. Každý ůčastník pojede čtyři jízdy – jednu v pátek, dvě v sobotu a jednu v neděli. Areál bude pro účastníky připraven od čtvrtku 13. 7. večer. Poslední jízdy předpokládáme v neděli 16. 7. kolem 15 hodiny. 

Jezdci se prokáží platným řidičským průkazem, není potřeba závodních licencí. Snažíme se pro každého jezdce domluvit pojištění.

Vozidla nemusí mít technické průkazy. Musí být v dobrém technickém stavu a majitel je za tento tento stav zodpovědný. Každý stroj musí projít technickou přejímkou. Zde mu bude vylepeno startovní číslo.

Pro jezdce bude nachystáno depo na volné ploše A.

Termín a místo konání

15. - 16. července 2017 (sobota - neděle)
Brno

Vstupné

Startovné: 1500,- Kč (60 EUR) za řidiče a 2 lidi v doprovodu.
Každá další osoba + 250,- Kč

Jednodenní vstupné: 250,- Kč
Pro děti od 6 do 15 let 100,- Kč

Pořadatel

Československý automobilový klub pro Moravu a Slezsko (ČAMS)
Tel.: 545 242 605
Web: http://brnogp.com/

Souvusející informace

Fotogalerie

Výběr jazyka

Oldtimer Messe Tulln 2024

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2432 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál