Servind

Speciální výstava EY ALTER v Mercedes-Benz Museum

Speciální výstava EY ALTER v Mercedes-Benz Museum

Od září 2016 můžete prozkoumat fenomén stárnutí na vlastní kůži. Ve Stuttgartském Mercedes-Benz muzeu je k vidění výstava s názvem EY ALTER – Poznej sám sebe. Výstava je určena pro všechny věkové kategorie, které mohou na bezmála 400 metrech čtverečních vyzkoušet vše možné i nemožné.

Na výstavě si můžete vyzkoušet reakce na různé jevy, zakusit vnímání komplexních signálů nebo mentální ostrost. Data se zbírají na tzv. EY karty a na konci prohlídky získá každý cpeciální certifikát se svým osobním EYSCORE a s přehledm o vlastních schopnostech.

Ať už člověk pochází z oblasti Stuttgartu nebo z jakéhokoliv jiného konce světa, vojí aktivní účastí může nahradit konvenční představy o „mladých“ a „starých“ za nové poznatky (například o různorodosti individuálních schopností) založené na moderním výzkumu. Společně tak mohou lidé v každém věku využít své schopnosti ještě lépe.

Výstavu již navštívilo více jak 80 000 návštěvníků, kteří prozkoumali svůj věk hravou formou. K vidění bude do 30. června 2017.

Datum zveřejnění

30.4.2017

Zdroj informací

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2411 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál