Servind

Galavečer českého veteránismu 2020

Galavečer českého veteránismu 2020

Galavečer českého veteránismu bude zakončením bohaté uplynulé veteránské sezony 2019. Pořádající Federace klubů historických vozidel České republiky a její Kulturní komise se pro letošní ročník rozhodly přijmout nabídku na jeho konání v důstojném a krásném prostředí budovy Autoklubu České republiky v pražské Opletalově ulici. V sobotu 1. února 2020 se zde sejdou zástupci všech tří subjektů sdružujících veteránská hnutí po celé ČR, tedy s FKHV ČR také Asociace Veteran Car Clubů v Autoklubu ČR a Asociace klubů historických vozidel ČR.

Vyhlášeni budou vítězové Poháru Federace 2019 v kategoriích auto a moto, včetně ocenění absolutního vítěze roku 2019, a dále organizátoři vybraných akcí do tohoto Poháru. Účastníci, mezi kterými budou i motorističtí novináři, se seznámí s výčtem akcí, jejichž organizátoři jsou přihlášeni a evidováni jako zájemci o zapsání do Poháru Federace 2020.

Do síně slávy bude slavnostně uvedena osobnost českého veteránismu.

Jedním z vrcholů letošního Galavečera českého veteránismu 2020 bude také vyhlášení vybraných unikátních renovací historických vozidel představených poprvé v uplynulé sezoně. Do této ankety byly navrženy pozoruhodné vozy, které uvede odborná porota ve složení JUDr. Ladislav Samohýl, Petr Kožíšek a Stanislav Karger ml. Víc zatím organizátoři neprozrazují, ale těšit se můžeme na vozidla československé výroby z meziválečného období.

Po oficiálním vyhlášení následuje společenská část, hudba, tanec a dobré jídlo.

Celým programem Vás budou provázet Barbora Černošková a Petr Král.

Více informace včetně vstupenek naleznete na stránkách www.fkhv.cz.

Těšíme se na Vaši účast.

Organizační tým kulturní komise FKHV ČR

Datum zveřejnění

28.1.2020

Zdroj informací

FKHV ČR

Výběr jazyka

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2382 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál