Servind

Volkswagen Užitkové vozy přesouvá VW Bus Festival na rok 2023

Volkswagen Užitkové vozy přesouvá VW Bus Festival na rok 2023

Vzhledem k aktuální situaci v Evropě přesouvá značka Volkswagen Užitkové vozy VW Bus Festival na léto 2023 (nový termín je 23. až 25. června 2023). Podle původních plánů se mělo setkání několika tisíc vozů VW Bus z celého světa uskutečnit 15. až 17. července 2022 na výstavišti v Hannoveru.

Lars Krause, člen představenstva značky Volkswagen Užitkové vozy odpovědný za prodej a marketing, k tomu říká: „VW Bus Festival je na všech kanálech komunity na sociálních sítích velkým tématem, zájem o něj je obrovský. Rozumíme proto zklamání fanoušků vozů Bulli z přesunutí termínu. Touto cestou bychom však chtěli veřejnost požádat o pochopení pro naše rozhodnutí. Dnes ještě nikdo neví, jaká bude v červenci situace. Nechceme se věnovat oslavám, když v Evropě zuří válka a do Hannoveru přicházejí uprchlíci, o které musí být postaráno.“ Hlavní město Dolního Saska je nyní hlavním cílem uprchlíků směřujících do této spolkové země.

Krause na závěr dodal: „Festival uspořádáme o rok později, v létě 2023 – a již v letošním roce zahájíme prodej vstupenek.“

Značka Volkswagen Užitkové vozy poprvé uspořádala velký VW Bus Festival v Hannoveru v roce 2007. Tehdy se na akci přihlásilo více než 3500 kempovacích vozů a do Hannoveru přijelo více než 70 000 návštěvníků.

Značka Volkswagen Užitkové vozy

„We transport success, freedom and future.“ Značka Volkswagen Užitkové vozy jako vedoucí výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a od roku 2022 k nim přibude ID. BUZZ – výhradně elektricky poháněná verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS – Mobility as a Service; TaaS – Transport as a Service) – tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

Datum zveřejnění

6.4.2022

Zdroj informací

Volkswagen Užitkové vozy

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.268 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál