Servind

Automechanika 2022: mezinárodní trh s náhradními díly pro automobilový průmysl se znovu rozjíždí

Automechanika 2022: mezinárodní trh s náhradními díly pro automobilový průmysl se znovu rozjíždí

Nejen z důvodu transformace odvětví, nýbrž i kvůli probíhající pandemii, energetické krizi, klimatickým změnám, válce na Ukrajině, nedostatku konkrétních dílů i nedostatku kvalifikovaných pracovníků je důležitější než kdy jindy, aby se letos sešel mezinárodní sektor aftermarketu. Více než 2 600 vystavovatelů ze 70 zemí bude od 13. do 17. září ve Frankfurtu nad Mohanem diskutovat o nových technologiích a konceptech pro mobilitu zítřka, které budou mimo jiné představeny v rámci přehlídky „Innovation4Mobility“.

Takřka za měsíc se na frankfurtském výstavišti opět otevře veletrh pro mezinárodní návštěvníky. Veletrh, který se zabývá nejnovějšími tématy a trendy, včetně nových technologií pohonu, elektromobility, konektivity, udržitelnosti a rostoucí digitalizace. Olaf Mußhoff, ředitel Automechaniky Frankfurt: „Bylo skvělé sledovat odezvu vystavovatelů, kteří mají nyní konečně možnost představit své nejnovější produkty a služby mezinárodnímu průmyslovému publiku. Očekáváme, že zde ve Frankfurtu přivítáme více než 2 600 vystavovatelů ze 70 zemí. To je dalším důkazem, že Automechanika zůstává přední mezinárodní oborovou platformou pro celý trh s náhradními díly pro automobilový průmysl. Žádná jiná akce se jí prostě nevyrovná.“

Technologie, řešení a trendy zítřka

Automechanika Innovation Awards

Stejně jako každý rok i letos proběhne vyhlášení cen Innovations Awards. Ocenění za inovace na trhu jasně ilustruje trendy aftermarketu směřující hlavně k chytrým digitálním řešením. Čtrnáctičlenná porota se sešla, aby rozhodla, který ze 133 přihlášených projektů od 99 společností si zaslouží nejvyšší ocenění. Těšit se můžeme například na inovace v kategorii „Workshop & Service solutions“ nebo „Parts & Technology Solutions“.

Přihlášené produkty byly hodnoceny na základě následujících kritérií: míra inovace a dokonalosti řešení, nákladová efektivita, přínos pro uživatele, funkčnost a uživatelská přívětivost, tržní potenciál a význam pro trh s náhradními díly, kvalita, trvanlivost a bezpečnost, jakož i jejich přínos k udržitelnosti, energetické účinnosti, ochraně klimatu, ochraně životního prostředí a šetření zdrojů. Vyhlášení vítězů prestižních cen se koná 13. září v 17:00 v hale „Harmonie“ v kongresovém centru.

Praktické workshopy s „autodoktory“ ze společnosti Autodoktoren

Celkem jedenáct praktických workshopů konajících se ve spolupráci s uznávanými partnery jsou moderovány „autodoktory“ ze společnosti Autodoktoren. Bezplatné tříhodinové semináře v němčině i angličtině se denně uskuteční v Galerii. Představeny budou nejdůležitější kroky v procesu oprav po nehodě.  

Exkluzivní prezentace zejména pro odborníky na užitková vozidla

Letošní ročník budou prvně k vidění prezentace respektovaných společností z odvětví užitkových vozidel.  Očekávána jsou témata související s dílenskou praxí nebo poskytováním servisu, oprav a údržby moderních užitkových vozidel. Cca 15 minut dlouhé přednášky se odehrají v dílenském stanu Truck Competence.

Henning Stapelfeldt, Senior Director Aftermarket EMEA, Lumileds Germany GmbH: “Po delším období bez veletrhů se těšíme, že budeme moci v září na veletrhu Automechanika ve Frankfurtu nad Mohanem představit naši rozšířenou nabídku poprodejních služeb pro užitková vozidla všech značek a stáří. Z našeho pohledu jsou bezpečnost provozu, automatizované řízení, elektromobilita a konektivita klíčovými trendy v oboru a my bychom o nich velmi rádi diskutovali s našimi zákazníky a partnery na mezinárodním veletrhu.“

 

Automechanika @Social Media #AMF22

https://www.facebook.com/Automechanika/

twitter.com/automechanika

linkedin.com/showcase/automechanikafrankfurt

https://www.instagram.com/automechanika_official/

 

Kontakt:

Ing. Anna Roubíková

Official representative of Messe Frankfurt Exhibition GmbH

in Czech Republic and Slovakia
Říčanova 19/753
169 00 Prague 6, Czech Republic
Telefon + 420 233 355 246
anna.roubikova@czechrepublic.messefrankfurt.com

www.czechrepublic.messefrankfurt.com

 

Datum zveřejnění

05.08.2022

Zdroj informací

AUTOMECHANIKA FRANKFURT 2022

FOTO: Automechanika

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2257 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál