Servind

Arkády Pankrác v sobotu uvítají majitele Peugeotů! Čeká je sraz i hromadný odjezd

Arkády Pankrác v sobotu uvítají majitele Peugeotů! Čeká je sraz i hromadný odjezd

Sobota 17. září 2022 bude v pražském obchodním centru Arkády Pankrác patřit všem majitelům vozů značky Peugeot! V rámci již probíhající výstavy Peugeot: francouzská legenda přijíždí, zahrnující auta i motorky od historie až do současnosti, proběhne speciální sraz majitelů vozů Peugeot, bez ohledu na rok výroby nebo typ auta. Sraz je naplánován na 12 hodinu a pro vozy Peugeot bude vyhrazeno místo přímo před hlavním vstupem do OC Arkády Pankrác.

Všechny účastníky srazu čeká společná prohlídka výstavy, kde jsou k vidění i více jak 100 let staré vozy a motocykly značky, jako je například Peugeot 172, 201, 202, 302 nebo 304, které doplňuje naprostý unikát - konceptový vůz Peugeot e-LEGEND, který se vůbec poprvé podařilo dostat do ČR.

„Ráda bych pozvala všechny fanoušky, a především majitele Peugeotů na tuto sobotu 17. září k nám do obchodního centra Arkády Pankrác. Jsme rádi, že pro ně můžeme nachystat speciální sraz, v rámci, kterého si prohlédnou i naši výstavu Peugeot: francouzská legenda přijíždí, vyfotí se u unikátu Peugeot e-LEGEND a zasoutěží si v poznávací soutěži, jak jinak než s tématikou značky. Připraveny jsou i drobné dárky a ceny pro nejlepší a musím říct, že už teď se těším na podívanou v podobě společného hromadného odjezdu, kterou by si rozhodně nikdo neměl nechat ujít,“ říká Denisa Gálová, ředitelka OC Arkády Pankrác.

Po společném obědě je pro majitele vozů Peugeot a účastníky srazu naplánován právě hromadný odjezd od obchodního centra, který slibuje velkou podívanou. Očekávaná účast by měla být zhruba 50 vozů a srazu se zúčastní jak Peugeoty více než 50 let staré, tak vozy, které si pamatujeme z 80. a 90. let, tak i novější modely, které můžeme stále běžně potkávat na našich silnicích.

Program srazu:

12:00 - 13:00 - parkování vozů účastníků, sraz před hlavním vstupem do OC Arkády Pankrác (od vstupu do metra)

13:30 - 14:15 - začátek prohlídky výstavy + focení u Peugeot e-Legend

14:30 - 15:00 - občerstvení v Sani Gelato + soutěž poznávání modelů Peugeot pro účastníky srazu (dárky pro 3 nejúspěšnější soutěžící)

15:00 - vyhodnocení soutěže účastníků srazu a hromadný odjezd od Arkád Pankrác

Připomeňme, že zmiňovaná výstava Peugeot: francouzská legenda přijíždí je v obchodním centru Arkády Pankrác k vidění až do 27. září. Její součástí je i doprovodný program se soutěží, v jejímž závěru odjede jeden šťastný výherce ve zbrusu novém vozu Peugeot 208 a druhý na skútru Peugeot Tweet. Nachystány jsou i stovky dalších cen, které Arkády Pankrác ve spolupráci se značkou Peugeot rozdávají v denních soutěžích.

Vstup na výstavu je zcela zdarma a jednotlivé exponáty jsou rozmístěny v prostorách Arkád Pankrác.

7. – 27. 9. 2022 – Arkády Pankrác (Na Pankráci 86, Praha 4)

Datum zveřejnění

13.9.2022

Zdroj informací

Arkády Pankrác

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2472 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál