Servind

Vysokotlaké mycí stoly od společnosti Mewa

Vysokotlaké mycí stoly od společnosti Mewa

Malé částečky nečistot nebo mastnoty mohou na několik hodin ochromit výrobní proces v podniku. Pokud se některá část stroje nemůže pohybovat bez tření a systém musí být zastaven, může to vést k selhání řady pracovních fází. Ve výsledku pak zaměstnanci čekají na znovuobnovení výroby, ztrácí cenný čas pro práci, zpožďuje se dodávka zakázek, které je pak nutné odpracovat přesčasy. Přichází zvýšení nákladů, spousta starostí a neefektivní čas pro podnik nebo dílnu.

Pro preventivní údržbu a čištění strojů nabízí Mewa firmám i dílnám kompletní řešení v podobě čističů součástek a čisticích utěrek v systému pro opětovné použití. Většinu nečistot lze odstranit pomocí čisticích utěrek. Existují ale i odolné zbytky mastnoty či olejů, které se nedají pouze setřít. V těchto případech je možné využít různé verze čističů součástek, které Mewa také nabízí v servisním systému jako doplněk čisticích utěrek. Efektivní duo utěrek a mycích stolů pak kontinuálně podporuje hladký průběh práce v podniku.

Textilní čisticí utěrky Mewa jsou udržitelným řešením, které výrazně snižuje pracovní zátěž vedoucích provozu. Jsou totiž nabízeny v systému kompletních služeb. Také mycí stoly odpovídají zásadám a principům trvalé udržitelnosti. Společnost Mewa tyto čističe součástek nejen dodává, ale postará se také o jejich údržbu. Zbytky olejů a mastnoty jsou zde odbourávány na biologické bázi díky mikroorganismům. Ti, kdo pracují s čističi součástek Mewa, nejsou ve styku se zdraví škodlivými látkami, nehrozí nebezpečí požáru, necítí nepříjemně silný zápach a životní prostředí není znečišťováno žádnými rozpouštědly.

Společnost Mewa poskytuje čističe dílů a stará se o údržbu. Čističe dílů fungují na biologické bázi:

Sortiment pro čištění součástek Mewa byl nedávno doplněn o výkonné vysokotlaké čističe. U těchto mycích stolů je účinek biologické čisticí kapaliny zesílen vysokým tlakem až 80 bar. Pomocí vysokotlaké trysky lze pečlivě a účinně vyčistit i silně znečištěné díly se složitým tvarem. Velká pracovní plocha umožňuje čištění velmi rozměrných dílů, zatímco použití mikroorganismů v ph-neutrální čisticí kapalině zajišťuje dlouhou životnost, a tím i ekologicky šetrné, udržitelné řešení.

Mycí stoly se štětcem jsou již dlouhou dobu součástí servisní nabídky společnosti Mewa. Modelová řada zahrnuje menší mobilní zařízení, která lze snadno přemisťovat po podniku nebo dílně, a také mycí stoly s dostatečnou pracovní plochou, aby bylo možné čistit velké části strojů.

Zákazníci společnosti Mewa mohou čističe dílů využívat jako součást všestranného servisu. Mycí stoly jsou dodávány týmem společnosti Mewa připravené k použití. Zaměstnanci a zaměstnankyně v dílně jsou na místě proškoleni, jak se zařízeními zacházet. Po uvedení do provozu jsou mycí stoly pravidelně kontrolovány a udržovány v dohodnutých intervalech servisní službou Mewa.

Datum zveřejnění

27.11.2023

Zdroj informací

Mewa

Foto: Mewa

Fotogalerie

Výběr jazyka

Oldtimer Messe Tulln 2024

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2469 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál