Servind

Concorso d'Eleganza Villa d'Este se bude konat 24.–26. května 2024

Concorso d'Eleganza Villa d'Este se bude konat 24.–26. května 2024

BMW Group Classic a Grand Hotel Villa d'Este budou 24. až 26. května 2024 hostit legendární Concorso d'Eleganza Villa d'Este. Nejpozoruhodnější vozy své éry se utkají v tradičním stylu v exkluzivních soutěžních třídách o hodnotné ceny. Nejprestižnější třídou bude Trofeo BMW Group, které uděluje vysoce kvalifikovaná porota celkovému vítězi Concorso d'Eleganza.

Hodnotící komise Concorso d'Eleganza Villa d'Este stanovila následující soutěžní třídy: „Nejlepší vůz světa“ slaví 120 let: Rolls-Royce bude oslavovat významné jubileum

„Need for Speed: Supersportovní hvězdy video generace“

„To nejlepší z italské ladnosti a rychlosti: 110 let Maserati“

„Stroje času: Auta, na která okolní svět zapomněl“

Hodnotící komise Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2024 proto vyzývá majitele výjimečných klasických vozů, aby je přihlásili do soutěže. Již nyní se lze přihlásit do již potvrzených soutěžních tříd na webových stránkách akce.

Přihlásit je možné i vozy mimo dosud stanovené kategorie. Další třídy budou včas oznámeny.

Tradicí, která nemá ve světě obdoby, je současně probíhající fascinující setkání nejnovějších koncepčních vozů. Tyto výtvory umožňují nahlédnout, jak si dnešní inženýři a designéři představují automobily budoucnosti. I do této části akce se nyní mohou registrovat majitelé koncepčních vozů.

Dny pro veřejnost Concorso d'Eleganza Villa d'Este se budou konat opět v roce 2024 v areálu nedaleké vily Erba. Tento důležitý prvek Concorso d'Eleganza Villa d'Este měl v roce 2023 velký úspěch. V neděli 26. května tak bude mít veřejnost opět možnost zažít přehlídku vozů přihlášených do Concorso d'Eleganza Villa d'Este.

Akce Amici & Automobili – Wheels & Weisswürscht, kterou mnozí znají z jejích mnichovských kořenů, se v roce 2024 bude konat i na břehu jezera Como. V sobotu 25. května budou autokluby a komunity z celého světa srdečně zvány, aby své vozy představily nejširší veřejnosti. Majitelé mohou své klasické vozy přihlašovat u BMW Club & Community Management již nyní na adrese bccm@bmwgroup-classic.de.

„Integrací těchto formátů do Concorso d'Eleganza Villa d'Este pokračuje BMW Group Classic v rozvoji akce jako celku,“ řekl Helmut Käs, šéf BMW Group Classic. „Cíl, o který se tak usilovně snažíme, zůstává stejný: udělat z Concorso d'Eleganza Villa d'Este automobilový svátek, který převyšuje vše ostatní a který si může užít každý.“

Davide Bertilaccio, generální ředitel společnosti Villa d'Este Hotels, zdůrazňuje: „Concorso d'Eleganza Villa d'Este je exkluzivní a prestižní událost, na jejíž pořádání jsme velmi hrdí. Ztělesňuje fascinující kombinaci odkazu minulosti, respektu a nadčasové elegance, kterou jsme vždy byli proslulí. Určitě to bude neuvěřitelná oslava automobilového umění, která sahá do historie a která nemohla najít lepší místo než Villa d'Este. Je nám ctí potvrdit naše dlouholeté partnerství s BMW Group Classic a propagovat další ročník této jedinečné akce.“

Vstupenky na Concorso d'Eleganza Villa d'Este, na Amici & Automobili – Wheels & Weisswürscht a na Den pro veřejnost jsou k dispozici zde.

Sledujte aktuální informace na následujících kanálech:

Aplikace Concorso d'Eleganza Villa d'Este pro iOS a Android.

Webové stránky Concorso d'Eleganza Villa d'Este

Instagram

Média stránky BMW Group Classic

Datum zveřejnění

18.12.2023

Zdroj informací

BMW Group

Výběr jazyka

Oldtimer Messe Tulln 2024

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2138 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál