Servind

Nový multifunkční epoxidový základ od firmy NOVOL

Nový multifunkční epoxidový základ od firmy NOVOL

NOVOL for Classic Cars, řada lakovacích materiálů určená pro historická vozidla, byla rozšířena o nový multifunkční epoxidový základ HYBRID EPOXY PRIMER a tři k němu určená tužidla HYBRID ANTI-CORROSION HARDENER, HYBRID FILLER HARDENER a HYBRID ISOLATOR HARDENER.

Nový základ plní v závislosti na zvoleném tužidle funkci antikorozní, plnicí nebo izolační.

Kombinace nového základu s antikorozním tužidlem poskytuje maximální ochranu kovových povrchů se zbytky pozinkování po mechanickém čištění. Tu zaručují vynikající bariérové vlastnosti speciálně vybrané epoxidové pryskyřice a také ochranný účinek velkého množství inhibitorů koroze a antikorozních přísad, které jsou součástí složení základu i tužidla. Po aplikaci se tato varianta vyznačuje velmi hladkým povrchem a dlouhou chemickou aktivitou, díky které je následná aplikace tmelů možná bez matování až po dobu 7 dnů při 20 °C.

Plnicí verze základu HYBRID EPOXY PRIMER je určena pro fázi přípravy povrchu před nanášením vrstvy laku. Dlouhá doba použitelnosti směsi usnadňuje aplikaci základu na celou karoserii. Produkt tvoří na povrchu velmi hladkou strukturu při minimálním objemovém smrštění. Ruční i mechanické broušení nasucho je velmi snadné, bez zanášení brusného papíru.

Na izolaci probrusů pro dokonalou ochranu proti absorpci ředidel a vlhkosti je určena varianta základu s tužidlem HYBRID ISOLATOR HARDENER. Možné je ji použít také ve verzi mokrý do mokrého a vyznačuje se rychlým schnutím.

Importérem produktů společnosti NOVOL pro Českou a Slovenskou republiku je firma Bučan s.r.o.

 

 

Datum zveřejnění

5.1.2024

Zdroj informací

BUČAN

Foto: Bučan

Výběr jazyka

Oldtimer Messe Tulln 2024

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3184 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál