Servind

Značkový katalog MEWA 2021/22

Značkový katalog MEWA 2021/22

V novém vydání katalogu značek MEWA najdete na téměř 288 stránkách více než 10 000 produktů, které jsou potřeba při práci, včetně aktuálních modelů vybraných top výrobců nebo inovativních pracovních rukavic a bezpečnostní obuvi. Kompletní sortiment je k dostání také prostřednictvím online obchodu „buy4work.mewa.shop/cz/cs“.

Katalog značek MEWA nabízí potřebné vybavení pro každé pracovní odvětví. Portfolio zahrnuje certifikované pracovní rukavice, bezpečnostní obuv, pomůcky na ochranu očí, sluchu, hlavy, dýchacích cest, pokožky a hygienické produkty. 

Sleva na novinky platí do konce listopadu

Na všechny nové výrobky v katalogu mají zákazníci při objednání do 30. listopadu 2021 desetiprocentní slevu. Týká se to například bezpečnostní obuvi Albatros, která nedávno díky kombinaci pohodlí, sportovního vzhledu a vysoké ochrany obdržela ocenění „German Innovation Award 21“. Novinkou v řadě MEWA jsou také aktuální modely osvědčené série pracovních bot Elten Wellmaxx se silně odpruženou podrážkou.

MEWA dále rozšířila svůj sortiment v oblasti ochrany pokožky. Nabízí výrobky pro hygienu rukou od SC Johnson, mimo jiné vysoce účinný dezinfekční prostředek na ruce „InstantFOAM® Complete“ v praktickém dávkovači „Touch Free“. Pro ochranu dýchacích cest a zakrytí úst a nosu na pracovišti najdete v katalogu chirurgické roušky, respirátory FFP2 nebo jednorázové ochranné masky od společnosti 3M.

Kompetentní servis

Všechny dotazy rychle a kompetentně zodpoví odborně vyškolení zaměstnanci na servisním telefonu nebo mailem. Na mnoho produktů je možné na přání vytisknout nebo vyšít logo.

Značkový katalog MEWA 2021/22

Nové vydání katalogu značek MEWA obsahuje přibližně 288 stran s více než 10 000 výrobky, které potřebujete při práci. (Foto: MEWA)

MEWA Textil-Management

Společnost MEWA byla založena roku 1908. V současnosti se jedná o přední firmu působící v oblasti textilního managementu. Se svými 45 pobočkami zásobuje podniky po celé Evropě pracovním a ochranným oblečením, čisticími utěrkami pro průmyslové využití, rohožemi, ale také kompletním systémem služeb pro čištění součástek. To vše včetně údržby, servisu, skladování a logistiky. Výrobky pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci je možné objednat v katalogu pod značkou „World Wide Work by MEWA“. O přibližně 190 000 živnostníků, řemeslníků a zákazníků z oblasti průmyslu, obchodu nebo gastronomie se stará zhruba 5700 zaměstnanců. Roku 2020 dosáhla skupina MEWA obratu 745 milionů eur a stala se tak lídrem v oblasti textilního managementu. Společnost získala řadu ocenění za svůj závazek k udržitelnosti, zodpovědné chování a řízení značky.

Datum zveřejnění

19.10.2021

Zdroj informací

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.288 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál